Evenimente

Punctele gastronomice locale sunt într-o continuă creștere numerică la nivelul întregii țări. În perspectiva adoptării noii legi care le va guverna, ele au nevoie de o voce comună și de un schimb de bune practici, de susținere și de o informare corectă în timp real, pentru a se putea dezvolta armonios și a crește calitatea serviciilor pe care le oferă.

Rolul producătorului local și a gastronomiei tradiționale în dezvoltarea socială, economică și turistică a satului românesc, trebuie promovate și recunoscute la nivelul întregii țări și a spațiului european.

Acestea sunt obiectivele primei ediții a Conferinței Naționale a Punctelor Gastronomice Locale din România.

Dacă sunteți deținător al unui punct gastronomic local sau intenționați să vă deschideți unul, dacă sunteți o persoană care doriți să promovați această idee în rândul comunității și a regiunii din care veniți, vă așteptăm cu drag de autentic și de calitate, de tradițional și de voie bună, la:

Prima ediție a
Conferinței Naționale a Punctelor Gastronomice Locale din România,
care va avea loc în stațiunea turistică comuna Vama Buzăului din județul Brașov,
între 21-22 octombrie 2023

Consultați programul evenimentului pe acest link .

Taxa de participare este de 250 lei /persoană și include accesul la conferință pe toată durata ei, conform programului atașat; o masă de prânz și cina festivă din data de 21 octombrie; accesul la toate materialele și resursele prezentate pe durata conferinței.

Asociația GASTRO LOCAL

0770 75 22 88

contact@gastrolocal.ro

www.gastrolocal.ro

facebook.com/gastrolocal.ro

©2023 Asociația Gastro Local. Toate drepturile rezervate.