Punctele gastronomice locale sunt într-o continuă creștere numerică la nivelul întregii țări. În perspectiva adoptării noii legi care le va guverna, ele au nevoie de o voce comună și de un schimb de bune practici, de susținere și de o informare corectă în timp real, pentru a se putea dezvolta armonios și a crește calitatea serviciilor pe care le oferă.

Rolul producătorului local și a gastronomiei tradiționale în dezvoltarea socială, economică și turistică a satului românesc, trebuie promovate și recunoscute la nivelul întregii țări și a spațiului european.

Acestea sunt obiectivele primei ediții a Conferinței Naționale a Punctelor Gastronomice Locale din România.

Dacă sunteți deținător al unui punct gastronomic local sau intenționați să vă deschideți unul, dacă sunteți o persoană care doriți să promovați această idee în rândul comunității și a regiunii din care veniți, vă așteptăm cu drag de autentic și de calitate, de tradițional și de voie bună, la:

Prima ediție a Conferinței Naționale a Punctelor Gastronomice Locale din România, care va avea loc în stațiunea turistică comuna Vama Buzăului din județul Brașov, între 21-22 octombrie 2023. – Consultați programul evenimentului pe acest link.

Taxa de participare este de 250 lei /persoană și include accesul la conferință, materialele de lucru, masa de prânz, cina festivă și vizita ghidată.

Pentru înscrieri, vă rugăm completați formularul de mai jos și vă vom contacta pentru confirmarea rezervării în cel mai scurt timp posibil.